Hoe jongens haar stylen?

Maak je stijl af met een dotje mousse om wegspringende haren in toom te houden, zonder je kapsel te verzwaren….Strijk je haar glad naar achteren met een verzorgingsproduct als je sluik haar hebt.

  1. Als je haar meer krult, gebruik je een ‘matting paste’ voor deze stijl.
  2. Deze stijl staat ook goed bij dikker haar.

Hoe laat ik mijn haar lang groeien man?

Hoe kan je je haar lang laten groeien als man zijnde?

  1. 1 Verzorg je haar goed. Gebruik de juiste producten voor je haar en zorg dat je geen haarproducten gebruikt waar veel slechte stoffen in zitten.
  2. 2 Ga naar de kapper.
  3. 3 Gebruik koud water.

Hoe maak je een middenscheiding?

Hou de kam haaks op je hoofdhuid, trek met de punt een lijn door je haar, vanaf je voorhoofd naar achteren. Als je een middenscheiding wilt, trek je een lijn vanaf het midden van de brug van je neus. Voor een zijscheiding begin je vanaf het hoogste punt van je wenkbrauw aan de kant die je wilt.

Hoe krijg je warrig haar man?

Bedek je handen gelijkmatig met een gel die zorgt voor een warrig effect. Knijp de gel door je haar om het vorm en structuur te geven. Gebruik een föhn om het model aan te passen. Gebruik wat meer gel om het extra wild en warrig te maken.

Hoe blijft mijn kuif staan?

Gebruik een mousse die extra sterk is, zoals Andrélon Windkracht 10 mousse. Verdeel de mousse over handdoekdroog haar. – Met een kam en een bus haarlak in de aanslag kun je nu beginnen aan een kuif. – Pak bovenop een lok haar en houd deze in de lucht.

Kun je je haar scheiding veranderen?

Is de scheiding in het midden niets voor jou? Gelukkig kun je met het verplaatsen van je scheiding in een handomdraai je coupe veranderen. De vorm van je gezicht bepaalt namelijk waar jij je scheiding het best kunt dragen. Als je een rond gezicht hebt, wil je dat langer en slanker laten lijken.